Bedrijfsfeest/bedrijfsuitje

Het Fietscafe is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten. Een leuke en ontspannen vorm van teambuilding bijvoorbeeld. Op deze manier kun je samen met je collega's een origineel uitje beleven, waar nog lang over nagepraat zal worden op de werkvloer.

Natuurlijk kun je ook meerdere fietscafe's tegelijkertijd te huren. Zelf routes uitstippelen kan, maar hierin kunnen we ook goed adviseren.

Meer weten over de inzet van een of meerdere fietscafe's voor een bedrijfsfeest? Neem contact met ons op.

bierfiets het fietscafé beerbike

Vrijgezellenfeest

bierfiets het fietscafé beerbike

Vrijgezellenfeest vieren? Hiervoor is Het Fietscafe uitermate geschikt! De vrijgezel staat volop in de belangstelling op het fietsend café. Het Fietscafe wordt dan ook veel ingezet voor vrijgezellenfeesten. En dat is niet zo gek, als je bedenkt dat je heerlijk buiten in de kroeg kunt zitten, je eigen routes kunt uitstippelen, bier kan drinken en je eigen muziek kunt beluisteren!

Carnaval

Onze fietscafe's verhogen de feestvreugde met carnaval! Bier mee, eigen (carnavals-)muziek mee, je eigen route uitstippelen, het kan allemaal.

Het Fietscafe maakt carnaval nog feestelijker dan het al is. Het Fietscafe is de partybike bij uitstek!

Boek tijdig als je een nog feestelijker carnaval wil vieren!

bierfiets het fietscafé beerbike

Buurtfeest

bierfiets het fietscafé beerbike

Feestje in de buurt? Huur een fietscafe! Gezellig met je buurtbewoners op een feestelijke manier fietsen langs een door jullie zelf uitgestippelde route. Bier en frisdrank mee en natuurlijk je zelf uitgezochte muziek. Zo wordt elk buurtfeest een gegarandeerd succes!

Is er al een datum bekend voor het buurtfeest? Wacht niet langer en boek direct!

Familiefeest

Een familiefeest in het vooruitzicht? Huur een fietscafe! Een originele manier om samen met je familie een feestje te vieren. Bier en frisdrank mee, gezellige muziek mee en je beleeft met z'n allen een onvergetelijke familiedag!

bierfiets het fietscafé beerbike

Introductiedagen

bierfiets het fietscafé beerbike

De introductiedagen in het nieuwe schooljaar zijn erg gewild voor het huren van een fietscafe.

Samen met je medestudenten een onvergetelijke dag beleven! Dan ben je bij Het Fietscafe aan het juiste adres. Bier en frisdrank bij de hand, muziek mee, eigen routes waar dan ook in Nederland, het zijn allemaal pluspunten van Het Fietscafe.

Fietsend in de kroeg en dan ook nog in de buitenlucht! Wat is er nog meer nodig om een leuk feest te organiseren? Besluit snel of onze fietscafe's de feestvreugde bij jullie introductiedagen kunnen verhogen en reserveer natuurlijk direct!

Evenementen

Het Fietscafe is ook zeer geschikt om in te zetten bij evenementen!
Om bezoekers van locatie A naar B brengen bijvoorbeeld. Of als ludieke toevoeging om een aantal uren te overbruggen. Er zijn genoeg mogelijkheden!

De bezoekers zullen met verbazing naar Het Fietscafe kijken. Een sfeervolle attractie brengen je bezoekers in de juiste stemming.

bierfiets het fietscafé beerbike

Het Fietscafe® rijdt overal!

Wil je nu een bierfiets huren?